25 January 2011

technical yg "kool"


seperti kebiasaan,title entry yang poyo dan bajet.




aku ni junior yang baru berjinak-jinak dalam dunia technical.kire baru la  dalam segala-galanya.
baru nak mengenali team technical yang lain.first time join,sungguh tak ku sangka,betapa indahnya team neh.
semua kesalahan tidak dijadikan isu yang memberi tekanan.
hanya kata-kata
 "ala,relax la dik."
 " cool,cool,lek la."
"biasala tu,kami dulu pun wat salah jugak".
"takpe zaty,kita boleh".

wah,walau salah besar pun,tak pernah la diberi tekanan,diorang siap bagi kata-kata semangat yang ikhlas lagi tuh.aku terharu lalu ternanges sedikit.eceh.pas penat bekerja,yang paling best, akan ade makan free.kami makan macam satu family.betapa bestnye team technical neh.





harap,pasni aku akan lebih baik dari sebelum neh.
rase nak nyanyi lagu kenangan terindah je skang neh.

lalalala~

5 comments:

  1. lap u...i lebiu..hehe...best lam technical..

    ReplyDelete
  2. our seniors did the same to us. exactly the same. well, the memories will never fade away. perhaps one of the best memories. entry ni mmg kasik refresh balek segala cerita2 dulu. hahahaha kan dh nak stat tacing2.. apepon, korg sume best! =)

    ReplyDelete

drop yo comment here,tenkiu.