27 November 2013

Qthai sedap

Assalammualaikum readers,

ade readers ke? imagine macam ade lah kan.

its been a while tak update blog since duapulohtiga minggu dah jadi student final year yang berkejerjaya.

typo disitu. malas nak padam n tulis balik.


cabaran hari ini : MENAIP TANPA MENEKAN BACKSPACE.

esok merupakan...taknak tulis yang tu.memandangkan aku tak leh backspace kne keep on typing walaupun nak tukar topik title ni. ok. 

skarang kat ofis yang best.semua tengha sedap makan keropok yang ofismate jual. nampak sedap.nampak la.sebab aku tak penah rase keropok tu memandangkan aku nak jimat duit .setakat ni typo aku masih normal agaknye.tadke backspace lagi.aku tak tahu nak buat n tulis ape dalam blog ni dah.ade org nak bag idea tak utk update blog baru eh,pos baru.ofismate kat sini semua sengal sengal. macam macam perangai .tapi, perangai diorang ni boleh diterima sebab diorang ni semua lelaki. bukan sebab lelaki , aku terima .tapi sebab diorang ni memang outspokennn ayammmnyee. lelaki memang gini. becakap ikut suke je.tapi hati baik.

kalu dibanding ngan pompuan ni .lain sangat.depan cover, blakang mcm puaka niang rapik.bukan mengata kaum sendiri.tapi ini memang jadi to most of women and gegirlss. ade la minority yang tak buat keje cenggini.and aku memang bukan dalam kalangan minority tu kot.aku ni pon nakal nakal ikan masin jugak kenkadang. ikan masin la, ikan masin, masinnnye tak lame. pas goreng,masuk perut. abes masinnye.

ok.aku rasa post ni tak berkhasiat sebab takde information yang bagus .so, di sini saya nak promote satu tempat berdekatan dengan ofis saya yang sangat sangat berbaloi untuk dikunjungi.
"
"
"
"
Q THAI
street mall cyberjaya

menu masakan sini memang terbaik n affordable. adik adik kakak kakak abe abe boleh la set gps and come to try makanan yg sedap sedap kat sini.makanan sini memang sedap macam kat Thailand tu and paling penting HALAL.yang best kat qthai ni, die ade promotion dimana  set lunch 11am-3pm boleh dapat satu makanan ala-carte + ice lemon tea /tomyam soup  dengan harga rm11.00 ONLY.

Antara menu makanan as below :


terlepas waktu lunch?

dont worry. harga makanan still affordable. average harga makanan kat sini just around RM 8.90 per dish.
 and if, wat family gathering or reunion boleh la try set siakap stim kat sini. memang pergggghhhh. sedapppp sgt. just RM40 yg sangat worthyyyy. yelah, makan 5 org, kalu share share memang jimat sgt la kan..

 try la eh.


ok. aku rase typing skill aku stull kne di improvekan lg.

Typo result:

1) berkejerjaya.
2) tengha
3)tadke
4)stull


T_T


have a day full of blast!

*merepek

7 comments:

  1. zaty, ak bukan niyang rapik tu kan ???? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukannnn. ang kisha dalam sebenarnya saya isteri die.

      Delete
  2. zatyyy nis benti blog lama..terjah yang br :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh..nnt mai melawat selalu nah..hehee..pastu taja nak kawen hahaha..

      Delete
  3. siap ambik gambo menu kedai tu lagi beb. hahaha
    dah lame xde post, skali post belambak pulak tulisan, slalu gmbor je byk wei.hahaha

    ReplyDelete

drop yo comment here,tenkiu.