21 April 2011

ape tunggu lagi.


sudah tiga hari.asyik berfacebook.
di saat genting ini,suppose to face the books lah kan.hape ke berat beno mata nak ngadap buku.adakah mungkin kerna hormon-hormon yang masih belum bersedia ? ngengade lah hormon ni.atau kerna perasaan "kau bajet kau dah cekang" masih tersimpan deep inside dalam tubuh aku?kalau cenggitulah.ape tunggu lagi.wake up,n get rid of it.ASAP.


masa itu dinar emas.stop talking about heartbroken n bla bla bla.bosan lah tau.mnyampah mak.buang api letrik je.sementara stok masih ada ini.adalah lebih baik kita sama-sama bukak the bukuk.Ingat pesan mak,ayah,opah. tatap gamba mereka dengan penuh serius .biar sampai berkerut dahi .kekerutan itu tanda kau menghayati.

 life is getting shorter, my fren. letakkan tangan anda pada jantung.setiap degupan loop doop adalah bermakna . sementara masih hidup,buatlah sesuatu yang berbaloi untuk masa depan dan keluarga.


:)



pesanan untuk diri sendiri juga.
nabel,,terima kaseh. ;)

8 comments:

  1. datang dari blog faiqah~ zaty ni dulu matrik perak gak ke? ade add kite kt fb kan?

    ReplyDelete
  2. @nabila latef

    nabel,ang byk bagi aku semangat,mekaseh!!

    ReplyDelete
  3. @de Picasso

    better from da "bitter life".he he.

    ReplyDelete
  4. @nia.affina

    yep,kmpk.berdiri,megahnye.kolej matrikulasi perak,

    ReplyDelete
  5. letakkan tangan anda pada jantung.setiap degupan loop doop adalah bermakna


    hahhahha..comel la ayat:)

    ReplyDelete
  6. @cik faiqah


    betui ke tuh.da lame tinggal bio.isk3

    ReplyDelete

drop yo comment here,tenkiu.