13 June 2011

cinta siber ?tak payah la.


"saya zaty jolies.gamba fb awak ensem la.tough n sexy.jom kapel."
semudah dan semurah  itu kah cinta anda?
bukan nada emo.

pesanan : jaga jaga cinta siber.mungkin betul,mungkin fake.kalau dah ada gaya macam fake.sendiri mau alert la.gambar cantik ensem macam model eye lens tu.kene kaji betul betul.mungkin gambar google artis korea.ha ha.ada kisah "faker" yang terkantoi. 
sebagai BUKTI pertama.dan lagi BUKTI  kedua dari akhbar.

bukan apa,kawan aku,identiti nya dicuri,gambarnya dicuri.orang lain mengaku jadi dia.bahaya.
hai orang orang bijaksana,jaga-jaga sebelum jatuh cinta level 100.kalau dah start suka,ajak jumpa.ajak skype,bervideo ka hapa.ye lah.sekarang,manusia bukan semua ada hati mulia.kan?

:)


bye~

7 comments:

  1. Blogwalking..blogwalking..blogwalking salam awak sye dh follow blog awk t jgn lupe jd follower blog sye chentahati19.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak percaya pada cinta siber. huh

    ReplyDelete
  3. jgnla cinta siberian ni...lansung xbes,,,ahahahaha

    ReplyDelete

drop yo comment here,tenkiu.